top of page

NardFitElite Group

Public·55 members

Вчора стояла на зупинці і ловила себе на думці, що половина мого літнього гардеробу — це сукні на бретельках, але я все одно їх ношу якось “обережно”. Ніби річ класна, але завжди додаю щось зверху, щоб не виглядало надто відкрито. І от думаю — це я собі ускладнюю чи вони реально більше для відпочинку? Бо є одна сукня, яку я колись купила спонтанно, і вона виявилась настільки зручною, що я її носила навіть у спеку в місті без проблем. Але інші так і залишились “висящими варіантами”. Переглядала різні моделі тут трикотажні сукні і здивувалась, що частина виглядає взагалі як повсякденний одяг, не пляжний. От і не розумію — проблема в фасонах чи в тому, як я їх стилізую.

9 Views

Я колись теж думала, що це “не міський” одяг, поки не перестала ускладнювати. Зараз у мене правило просте: якщо сукня нормально виглядає з кросівками і великою сорочкою — вона залишається в гардеробі. Якщо ні — я її не ношу взагалі. І знаєш, дивно, але саме найпростіші моделі стали найбільш живучими. Без рюшів, без складних вирізів — просто тканина і нормальна посадка. Вони не вибиваються з реального життя, і про них не треба думати.

bottom of page